(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä / myynti-insinööri
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme Rudus Oy:n Betonituotteet-organisaatioon teknistä myyjää/myynti-insinööriä vahvistamaan raudanlujaa myyntitiimiämme infratuotteissa ja kunnallisteknisissä tuotteissa. Myyntialueesi on koko Suomen kattava - toimipisteenäsi esimerkiksi Nurmijärvi, Helsinki, Lohja, Lappeenranta tai Kurikka.

Sinulta löytyy aito kiinnostus erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Omaat aimo annoksen paineensietokykyä ja periksiantamatonta asennetta. Haluat omaksua uusia asioita nopeasti ja tehdä konkreettisia tuloksia joka päivä, yhdessä kanssamme.

Toivomme tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Aiempi kokemus rakennusalasta, rakennusmateriaaleista tai rakennustuoteteollisuudesta katsotaan eduksi ja auttaa sinua pääsemään kärryille toiminnastamme.

Arvostamme kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä tai asiakasrajapinnassa työskentelystä. Toimit asiakaslähtöisesti ja haluat löytää erinomaiset ratkaisut yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin.

Päivittäiseen rutiiniisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, tarjousten laskeminen ja projektien hoito yhdessä asiakkaiden sekä toimittavien yksiköidemme kanssa. Pidät aina sormesi asiakkaan pulssilla ja kykenet sujuvaan vuorovaikutukseen eri rakentamisen osapuolten kanssa. Tukenasi toimii tiivis ja ammattitaitoinen myyntitiimimme sekä tuotantoyksiköissämme satojen työvuosien kerryttämä tekninen tietotaito tuotteistamme.

Puhut luontevasti puhelimessa ja osaat käyttää nykyaikaisia tietoteknisiä laitteita ohjelmistoineen helpottamaan omaa arkeasi. Englannin kielen taito auttaa sinua etenemään urallasi konsernimme piirissä.

Tarjoamme palkitsevan työtehtävän johtavan rakennusmateriaalitoimittajan leivissä, monipuolisen tuotevalikoiman, positiivisen kehitysmyönteisen ilmapiirin sekä laajat etenemismahdollisuudet globaalin CRH-konsernin piirissä.

Voit olla kokenut tai vähemmän meritoitunut, mutta olet valmis ottamaan haasteen vastaan! Kehitämme sinusta taitavan neuvottelijan ja myynnin tähtipelaajan. Haluamme, että nautit työstäsi ja onnistumisista yhdessä kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Riku Pennanen, puh. 050 535 2109, riku.pennanen@rudus.fi.

Jätä hakemuksesi 18.5.2018 mennessä.