(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä Meconet Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Meconet kaipaa riveihinsä uutta teknistä myyjää monipuoliseen ja itsenäiseen myyntityöhön jousituotteiden pariin! Teknisenä myyjänä pääset vastaamaan laajasta asiakasportfoliosta ja toimimaan tärkeänä osana Meconetin liiketoimintaa. Voit olla jo enemmän kokemusta kerryttänyt myynnin ammattilainen tai vielä uran alkuvaiheessa oleva myyntihenkinen tekninen osaaja. Mikäli haluat päästä tekemään vastuullista liikkuvaa työtä itsenäisesti itseäsi toteuttaen, kannattaa jatkaa lukemista! Oletko teknisen alan osaaja ja haluat päästä toteuttamaan itseäsi myynnissä? Mikäli kyllä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Etsimme Meconetille itsenäisen ja omatoimisen asenteen omaavaa teknistä henkilöä vastuulliseen rooliin myynnin tehtäviin. Pääset toteuttamaan itseäsi myyjänä ja sinulla tarjotaankin paljon vapautta ja vastuuta! Saat itse rakentaa omat aikataulusi ja toteuttaa myyntiä siten, miten se sinulle on luontevinta. Meconet valmistaa asiakkailleen räätälöityjä jousi-, lanka-, puristus- ja syvävetotuotteita ja tässä työssä sinulla onkin loistava mahdollisuus syventää ymmärrystäsi ja osaamistasi metallikomponenttien osalta. Meconetilla vallitsee avoin ja hyvä ilmapiiri ja saatkin työssäsi tukea myös kokeneemmilta työntekijöiltä.

Tarjoamme


* Itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
* Mahdollisuuden tehdä itsesi näköistä myyntityötä
* Monipuoliset asiakkaat ja liikkuvan työn
* Kattavat työsuhde-edut ja hyvän palkkauksen

TYÖNKUVA
Teknisenä myyjänä vastaat myynnin koko prosessista aina prospektoinnista kauppojen tekemiseen. Työpäiväsi koostuu asiakastapaamisista, uusasiakashankinnasta ja prospektoinnista hyödyntäen sekä omia että valmiita listoja. Teknisenä myyjänä käyt tapaamisissa asiakkaiden luona, joten sinulla on myös mahdollisuus viettää aikaa tien päällä. Myyntialueesi kattaa koko Suomen. Toimit konsultoivassa roolissa asiakkaille joten tekninen hahmotuskyky ja ymmärrys esimerkiksi valmistavasta teollisuudesta on iso etu.

Työtehtävät


* Asiakastapaamiset
* Prospektointi ja asiakastapaamisten sopiminen
* Asiakassuhteiden hoitaminen
* Tekninen tuki ja tarjouslaskenta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tarjoamme sinulle vapautta ja tilaisuuden tehdä työtä sinulle itsellesi sopivalla tavalla. Etsimmekin henkilöä, jolla on teknisen taustan lisäksi itsenäinen, rohkea ja omatoiminen työskentelytapa. Kommunikoit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin kumppanien kanssa ja haluat kartoittaa asiakkaalle sopivaa ratkaisua. Ideaalihakijallamme on jo kokemusta myynnistä teknisten tuotteiden parista sekä avoin asenne oppia ja kehittyä. Sinulla on tekninen koulutustausta ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Tekninen koulutustausta
* Rohkea ja myynnillinen asenne
* Hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsi katsotaan eduksi
* Ajokortti


Muuta tietoa


* Aloitus: sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: toistaiseksi voimassaoleva työsopimus
* Sijainti: Vantaa


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Meconet Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Meconetista täältä