(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, LVI - Tampere
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Onko sinulla vahvaa LVI-osaamista ja nautit kaupanteosta? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia työpäiväsi ovat? Tule taloon, jossa tehdään tulosta osaavien työntekijöiden ansiosta ja työntekijöistä välitetään!

 

Meillä Ahlsellilla on hyvä pöhinä päällä Länsi-Suomessa ja tulosta syntyy. Haemme nyt Tampereelle

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vastaamaan alueen uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien LVI-asiakassuhteiden kehittämisestä.

Tämä nyt avoinna oleva tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen myynnin ammattilaisen rooli, jossa pääset tekemään uusia avauksia ja rehellisesti sanottuna kauppaa. Saat työllesi selkeät tavoitteet, mutta voit itse valita, kuinka toteutat ne. Olet osa LVIK-tukkumyyntitiimiä ja esimiehenäsi toimii LVIK-myyntipäällikkö Katja, joka haluaa tehdä tiimistään Suomen parhaan. Lisäksi sinulla on tukenasi vahva talo, jossa on osaavat kollegat ja draivia kehittää touhua aina vain paremmaksi! Alan johtavat tavarantoimittajat ovat yhteistyökumppaneitamme.

Etsimällämme henkilöllä on asenne ja osaaminen kohdillaan. Palat halusta auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan. Olet tottunut tekijä alan urakoitsijakentässä ja tunnet alan tuotteita. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kaupallisesta kehittymisestä ja kestävyydestä.

Mikäli sytyt aktiivisesta myyntityöstä, hae meille nettisivuillamme 3.8.2020 mennessä.  Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Länsi-Suomen LVIK-myyntipäällikkö Katja Kajander, puh. 0403564103. Hän on nyt heinäkuun alun lomalla, mutta tavoitat hänet taas 27.7. eteenpäin.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

PS. Urasivuiltamme löydät lisätietoja rekrytointiprosessistamme>> sekä siitä, millaista porukkaa meillä on töissä>>!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.