(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä -Lappeenranta
TOOLS Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018
TOOLS Finland Oy
TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosesseja (Maintenance, Repair and Operations, MRO) yksinkertaistamalla ostoprosesseja ja materiaalihallintoa. TOOLSin toiminta-ajatus rakentuu tunnettujen toimittajien tuotteisiin ja niiden hyvään paikalliseen saatavuuteen, tehokkaaseen palvelutarjontaan sekä ylivoimaiseen logistiikan ja tietojenhallinnan tuntemukseen. Yrityksellä on yli 200 toimipistettä ja lähes 3000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. TOOLSin tavoitteena on olla ensisijainen vaihtoehto MRO-toimittajana. TOOLS on osa B&B TOOLS-konsernia, joka on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa. Lisätietoja nettisivuilta www.tools.fi.
Toimenkuva
TOOLS Finland Oy hakee kauttamme vakituiseen työsuhteeseen teknistä myyjää työskentelemään Lappeenrannan toimipisteessä myymälän ja varaston tehtävissä. Myyntitehtävät koostuvat myymälän asiakaspalvelusta ja Toolsin tuotekonseptin mukaisten ratkaisujen myynnistä asiakkaiden tarpeisiin sekä kaasumyynnistä. Lisäksi myyjä tekee tarvittaessa asiakaskäyntejä lähialueella oleviin yrityksiin ja tuotantolaitoksiin. Varaston puolella työtehtäviin kuuluvat saapuvan tavaran vastaanotto ja lähtevän tavaran käsittely. Työaika on arkisin klo 8 – 16.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kokemusta myyntityöstä tai hyvää tuntemusta konepajateollisuuden, teollisuuden kunnossapidon tai rakennusalan suojaimista, kemikaaleista ja komponenteista sekä myynnillistä silmää. Tärkeää ovat myös hyvät sosiaaliset taidot ja aktiivinen työskentelyote. Energisyys ja oma-aloitteisuus auttavat työssä onnistumisessa.
Muut tiedot
TOOLS Finland Oy tarjoaa mahdollisuuden kasvaa tehtävässä vahvuuksiensa mukaan vaativampiin tehtäviin sekä päästä osalliseksi mielenkiintoiseen toimintaympäristöön. Tehtävässä on kiinteä palkka.

Hae tehtävää viimeistään 16.9.2018 osoitteessa www.vmp.fi ja tärkeää on, että klikkaat ko. työpaikkaa. Puhelintiedustelut arkisin Hanna Anttonen puh. 040 307 5604 tai osoitteessa hanna.anttonen@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.09.2018 mennessä.