(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Länsi-Suomi
Saint-Gobain PAM

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Saint-Gobain PAM on johtava valurautaisten putkistojärjestelmien valmistaja ja edelläkävijä Euroopassa. Suomessa Saint-Gobain PAM toimittaa vesihuollon ja talotekniikan putkistoja sekä mittaustekniikan järjestelmiä ja kaivonkansistoja vesihuoltolaitoksille, tukkuliikkeille ja muille alan ammattilaisille. Toimintamme perustuu vankkaan alan ja tuotteiden asiantuntemukseen. Lisätietoja meistä ja toiminnastamme www.pamline.fi

Haemme PAM-liiketoimintayksikköömme

​TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vastaamaan asiakkuuksistamme Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen. Toimit infratuotteiden teknisenä asiantuntijana ja liikut aktiivisesti omalla myyntialueellasi. Asemapaikkanasi toimii Harjavalta tai sopimuksen mukaan jokin muu sijainti myyntialueellasi.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta myyntityöstä ja näyttöä onnistumisista
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessa
  • Matkustusvalmiutta

Olet aikaansaava tiimipelaaja ja hyvä tyyppi, joka on valmis kehittymään työssään. Suhtaudut myyntiin ja asiakaspalveluun intohimoisesti ja haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää riittävää englannin kielen taitoa. Arvostamme kunnallisteknisten järjestelmien tuntemista ja teknistä suuntautuneisuutta.

Tule osaksi innovatiivista ja kansainvälistä huippuporukkaamme!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin. Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Juha Kalliomäki p. 020 742 4645.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.12. mennessä osoitteeseen rekrytointi@saint-gobain.com Merkitse sähköpostiin otsikoksi Tekninen myyjä PAM. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto 40.8 mrd. €

Toimimme 67 maassa

Meitä on yli 179 000

www.saint-gobain.fi

 

Avainsanat: myynti, tekninen myyjä, infra, infrastruktuuri, aluemyynti, myyjä, myyntiedustaja, tekninen, insinööri, myynti-insinööri, Harjavalta, Turku, Rauma, Pori, Tampere, Kokemäki, Huittinen, Kankaanpää, Ulvila, Parkano