(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, kokoaikainen, Mincon Nordic Oy, Lempäälä
Mincon Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Haluatko työskennellä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä? Oletko luonteeltasi yrittäjähenkinen ja valmis tekemään työtä yhteisen menestyksen eteen? Omaatko myynnillisen asenteen ja olet luonteeltasi itseohjautuva? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen myyjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Mincon Nordic Oy:lle, teknistä myyjää Lempäälään. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Teknisenä myyjänä pääset monipuolisten työtehtävien pariin. Työ sisältää asiakkaiden kontaktointia ja asiakastapaamisia. Tapaamisissa teet asiakkaiden luona konsultointia, tarjouksia ja myyntiä. Tarvittaessa myös käärit hihat ja osallistut poranterien ja varaosien huoltotehtäviin varastolla tai asiakkaiden luona kentällä.

Tehtävä tarjoaa upean mahdollisuuden yhdistää myynnin ja käytännön jälkimarkkinoinnin. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, jotta voit panostaa laatuun sekä asiakaskokemukseen ja tehdä töitä koko tiimin yhteinen tavoite mielessä. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on perustason ymmärrystä tekniikasta, mutta varsinaiseen poraustekniikkaan ja varaosiin saat kattavan perehdytyksen. Erityisen tärkeää on halu oppia uutta ja kasvaa yrityksen mukana kohti asiantuntijuutta. Myynnillisyys ja itseohjautuvuus sekä kyky keskustella erilaisten asiakkaiden tarpeista tarjoaa hyvät työkalut tehtävässä pärjäämiselle. Matkustamisvalmiutta sinulla tulee myös olla, sillä asiakaskunta sijaitsee ympäri Suomea.


Mincon Group PLC is an engineering company that specialises in developing, manufacturing, and servicing hard-rock drilling tools for a variety of applications. Originally founded in 1977 in Shannon, Ireland, it now has a worldwide presence with offices in 15 countries across five continents.
Mincon also has state-of-the-art manufacturing facilities throughout the world, each strategically located to meet regional demand. This includes production and prototype factories at its headquarters in Ireland, as well as facilities in Australia, Sweden, South Africa, Canada, and the US. Mincon also has a UK facility dedicated to design and manufacturing for its high-precision carbide components.
Through this global support network, a complete range of world-class rock-drilling consumables, and using customer feedback to inform continuous innovation of its products, Mincon has earned a reputation as The Driller’s Choice. Lisätietoja: https://www.mincon.com/

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakaskontaktointi sekä tapaamiset työmailla ja asiakkaiden luona
 • Konsultointi, tarjouksien teko sekä myynti
 • Varastolla ja työmailla tehtävää kaluston ja varaosien huoltoa

Odotamme sinulta
 • Halua kehittyä ja oppia uutta
 • Perustason ymmärrystä tekniikasta
 • Myynnillisyyttä, sosiaalisia taitoja sekä perustason it- taitoja
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • Yrittäjähenkisyyttä ja valmiutta tehdä monipuolisia ja monenlaisia työtehtäviä

Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan
 • Joustavan työnantajan
 • Mahdollisuuden uralla etenemiseen
 • Voimakkaassa kasvussa olevan yrityksen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 03.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.te@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.