(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, kokoaikainen, Algol Technics Oy, Espoo
Algol Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Oletko myyntihenkinen persoona, joka omaa teknistä ymmärrystä? Viihdytkö tilanteissa, jossa saat käyttää ongelmanratkaisukykyäsi? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme tekninen myyjä Algol Technics Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Algol Technics Oy:lle teknistä myyjää vakituiseen työtehtävään Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään tehtävään suoraan Algol Technics Oy:lle.

Teknisen myyjän tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisessa roolissa Algol Technicsin varaosien myynnin parissa. Algol Techics myy teollisuusnostureita, nostoapuvälineitä ja muita teollisuuden tuotteita, joiden huolto- ja korjaustoimenpiteisiin varaosat myydään. Palvelet sekä Algolin sisäisiä sidosryhmiä että ulkoisia asiakkaita. Pääsääntöisesti myynti tapahtuu Espoon toimipisteellä kasvotusten tai puhelimitse asiakkaiden kanssa. Tehtävä sisältää paljon ongelmanratkaisua, vikojen selvittelyä, tarpeen kartoitusta ja kokonaisvaltaista palvelua asiakkaalle varaosien hankinnassa ja niiden valinnassa. 

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Olemme vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä. 

Uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu, nopeutuu ja muuttuu aiempaa kompleksisemmaksi. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja sekä laajan valikoiman teknisiä tuotteita. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut.

Lue lisää Algol Technicsistä: https://www.algoltechnics.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Varaosien myyminen sekä sisäisille sidosryhmille että ulkoisille asiakkaille
 • Tarpeen kartoittaminen, ongelmien ratkaiseminen ja varaosien etsiminen ja tilaaminen
 • Asiakaspalvelu sekä kasvotusten että puhelimitse

Odotamme sinulta

 • Hyvää paineensietokykyä ja taitoa selvittää varaosien tarve
 • Teknistä tai kaupallista koulutustaustaa
 • Teknistä ymmärrystä ja innostusta työskennellä varaosien parissa
 • Kokemus varaosamyynnistä katsotaan eduksi
 • Suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle​​​​​

 • Kattavat työsuhde-edut
 • Mahdollisuuden työskennellä suuressa yrityksessä, jossa on monipuoliset mahdollisuudet urapoluille
 • Algolilla pääset osallistumaan yhteishenkeä kohottaviin aktiviteetteihin myös vapaa-ajalla!


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.