(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Kiinnike-Kolmio Oy, PK-seutu
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018Työn kuvaus:
  Tekninen myyjä/ myyntiedustaja, Kiinnike-Kolmio Oy, PK-seutu

Kiinnike-Kolmio Oy
On rakennusliikkeiden palveluun erikoistunut tukkukauppa. Toimitamme rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä sekä kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä erikoistuotteiden valmistajia. Lisätietoja meistä: https://www.kiinnikekolmio.fi/
 
Haemme asiakkaallemme Kiinnike-Kolmio Oy:lle Teknistä myyjää/myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työ on liikkuvaa kenttätyötä ja painottuu olemassa olevien asiakkuuksien hyvän hoitoon ja myynnin kasvattamiseen.

Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli olet energinen, omatoiminen ja rohkea teknisen myynnin ammattilainen, jolla on jo aikaisempaa rakennusalan myynnin kokemusta. Sinulla on myös näkemystä myynnin kehittämisestä ja haluat tehdä myyntityötä tuloksellisesti. Kiinnikealan tuntemus ja kokemus työmailla tapahtuvasta myyntityöstä auttavat menestymään työtehtävässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja ja intoa työskennellä kentällä itsenäisessä roolissa suoran asiakasmyynnin parissa. Persoonana olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut ja työskentelet sitkeästi kohti tavoitteita. Osaat myös tarjota ratkaisuja teknisiin ongelmiin ja hoidat sovitut asiat luotettavasti loppuun asti.
 
Tehtäviisi kuuluu kiinniketuotteiden myynti olemassa oleville rakennusalan asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla. Haet myös uusia myynnin mahdollisuuksia ja varmistat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. Toimit vastuullisessa roolissa, neljän hengen myyntitiimissä ja liikut kentällä varmistaen asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.
 
Me tarjoamme vastuullisesi hyvin hoidetun valmiin asiakaskentän sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat myös hyvän myynnin tuen, hyvän palkan ja kattavat työsuhde-edut. Toivomme löytävämme hyvään työporukkaamme pitkäaikaisen kollegan, joten hienoa jos sitoudut yritykseemme pitkäaikaisesti.

Kiinnike-Kolmio Oy on arvostettu alan toimija, jolla on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Työsuhde-edut kattavat työterveyshuollon, lounas- ja puhelinedun sekä autoedun. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu työntekijä työllistyy Kiinnike-Kolmio Oy:lle. Haethan paikkaan Adeccon sivujen kautta (voit tehdä pikarekisteröitymisen) ja liitä järjestelmään oma ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.
Lisätietoja voit kysyä Adeccon HR-konsultilta Heidi Haikoselta 050 3600 160 tai heidi.haikonen@adecco.fi
Haethan tehtävään pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 21.10.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen myyjä/ myyntiedustaja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO