Tekninen myyjä KESPET Oy:lle Turkuun!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019
Nautitko konkreettisesta hands-on työskentelystä huippuporukassa? Kespet Oy kasvaa kohisten ja haluaa uuteen toimipisteeseensä myymäläpäällikön, jolla on asenne kohdillaan ja huumori herkässä. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista!
KUVAUS
Kespet Oy on alati kasvava kansainvälinen LVI- ja teollisuuseristystuotteiden, rakennusteollisuuden ohutlevytuotteiden ja alan asennustarvikkeiden ja työkalujen kokonaisvaltaisen myynnin johtava yritys Suomessa. Koko ajan laajenevan toiminnan myötä Kespet on avaamassa uutta toimipistettä Turkuun, ja etsii nyt teknistä myyjää työskentelemään uudessa myymälässä.

Tarjoamme


* Mahtavan työporukan täyden tuen työskentelyyn
* Upeat urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan
* Vaihtuvat ja mielenkiintoiset työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä työssä tulet työskentelemään teknisenä myyjänä Turun uudessa toimipisteessä. Työsi on vastata koko myymälästä ja sen päivittäisistä toiminnoista.


* Myymälän päivittäisten toimintojen hoito
* Uusasiakashankinta
* Asiakaspalvelu


Kaikkiin tehtäviin on tarjolla erittäin kattava perehdytys.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva työskentelyote
* Sujuva suomen kielitaito
* Palo myyntityötä kohtaan
* Erinomaiset kommunikointitaidot


Muuta tietoa

Eduksi katsotaan, mikäli osaat englantia, sinulla on ajokortti ja oma auto. Myös trukinkuljetustaito lasketaan eduksesi.


* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1284384
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku