(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä Jyväskylään
Temp-Team Finland Oy / Kotiwatti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Kotiwatti Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvilla tuotteilla tuotetaan ilmaista, ekologista sähköä (aurinkovoimalat), sekä toisaalta säästetään sähköä (lämpöpumput). Asiakkaiden saamat edut ovat selkeitä ja mitattavia. Näiden tuotteiden myynti- ja asennustyö on merkityksellistä ja Kotiwatin tarkoituksena onkin tehdä maailmasta parempi paikka.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen TEKNISTÄ MYYJÄÄ JYVÄSKYLÄÄN.

Työn ja muun elämän yhteensovittaminen Kotiwatilla ei ole ongelma ja työtä on mahdollista tehdä aamu- tai iltapainotteisesti, kohtuullisen vapaasti oman tilanteen mukaan. Viikonloppuna ei tehdä töitä, paitsi jos on halukkuutta osallistua esimerkiksi alan eri messuille.

Tuotteita myydään pääasiassa omakotitaloissa, rivitaloissa ja maatiloilla asuville ihmisille, mutta näiden lisäksi kohderyhmänä ovat myös kesämökit ja liikekiinteistöt. Kotiwatilla hallitaan eettinen kuluttajamyynti ja heillä menestyy hyvät vuorovaikutustaidot omaava persoona.

Toivomme, että omaat hyvän oppimiskyvyn ja aitoa halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

- Olet kerännyt jo kokemusta myyntityöstä ja palat halusta kehittyä huippu myyjäksi
- Olet työtä pelkäämätön ja aikaansaava
- Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
- Sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn
- Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä oppimiskyky
- Sinusta löytyy vastuuntuntoista asennetta ja olet valmis sitoutumaan työtehtävääsi
- Huumorintajua ja mutkatonta asennetta
- B-ajokortti

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- B2B-myyntikokemus

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä motivoituneessa ja osaavassa porukassa.

- Vakituisen työsuhteen ja tarvitsemasi koulutuksen
- Mahdollisuuden hyviin ansioihin
- Vakaan työnantajan
- Laadukkaat ja hintatasoltaan kilpailukykyiset tuotteet, joita myydä

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – TEKNINEN MYYJÄ JYVÄSKYLÄÄN. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Kotiwatti Oy:lle.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 (ma-pe klo 9-16). Hakuaika päättyy 29.2.2020.