(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Intertrafo Oy
Intertrafo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Oletko tavoitteellinen myynnin ammattilainen ja sinulla on kokemusta tekniseltä alalta?

Haemme nyt teknistä myyjää vastaamaan yrityksemme B2B-myynnistä koko Suomen laajuisesti. Käytännössä myyntityö keskittyy kuitenkin Helsinki-Turku-Tampere-akselille.

Intertrafo Oy on aidosti suomalainen muuntajavalmistaja. Asiakaskuntamme koostuu pääosin teollisuus-, elektroniikka- ja rakennusteollisuuden yrityksistä.

Haemme asiakaslähtöistä teknistä myyjää vastaamaan B2B-myynnistä. Tehtävässä ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita sekä teet aktiivisesti uusasiakashankintaa. Työpäiväsi koostuvat suurilta osin listojen pohjalta tehdyistä kohdistetuista soitoista sekä tapaamisista. Työnkuvaasi kuuluu myös tarjousten laadintaa sekä jonkin verran messuilla edustamista.

Toivomme, että sinulla on taustaa teknisen alan myyntitehtävistä sekä aikaisempaa kokemusta sähköalalta. Koulutukseltasi olet kone- tai sähköpuolen osaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sillä toimimme myös kansainvälisillä markkinoilla. Lemonsoft-järjestelmäosaaminen on eduksi.

Etsimme tiimiimme oma-aloitteista, tuloshakuista sekä sosiaalista työkaveria. Rooli on itsenäinen, mutta saat työtehtävään tukea ja perehdytystä ammattitaitoisilta kollegoiltasi. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta sekä ajokorttia. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellään sinusta lisää. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Hoidamme rekrytoinnin yhdessä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Anu Marttila, anu.marttila@barona.fi tai p. 050 435 8625. Yhteydenotot mielellään viikolla 38 klo 9-15 välillä.

Edellytykset työnsaannille: Tekninen myynti