(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä Helsinkiin - Pilaster Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Pilaster Oy on innovatiivinen cleantech yhtiö, jonka 35 maahan patentoitu talotekniikkajärjestelmä modernisoi ja automatisoi rakennuksen talotekniikan. Pilaster -tekniikalla toteutetaan yhdellä kertaa rakennuksen putki-, ilmastointi-, sähkö-, energia- ja asumisolosuhderemontti - kustannustehokkaasti ja nopeasti. Talotekniikkamoduulit asennetaan kiinteistön ulkoseinille.  Pilaster-tekniikka soveltuu korjausrakentamiseen sekä lisäkerros- ja uudisrakentamiseen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa. Pilaster Oy on ansainnut vuonna 2018 Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä työskentelemään markkinoiden edistyksellisimmän talotekniikkajärjestelmän parissa, sillä etsimme tiimiimme TEKNISTÄ MYYJÄÄ vastaamaan pääkaupunkiseudun myynnistä.

Tehtävänkuvaasi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta sekä kokonaisvaltainen huolehtiminen myyntiprosessista tarjouksesta sopimukseen asti. Pääasiallinen asiakaskuntasi koostuu isännöitsijöistä, taloyhtiöistä ja muista kiinteistöjen omistajista. Etsimämme henkilö ei epäröi heittää verkkoja myös isompiinkin vesiin, sillä työskentelysi päämääränä on liikevaihtomme lisääminen.

Joukkoomme kaipaamme asiantuntevaa myyjää, jolta löytyy aito hymy ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tärkeää on, että olet persoonaltasi aktiivinen, sinnikäs, kehittämishaluinen ja haluat saada kauppaa aikaiseksi. Tällä alalla myynti ei tapahdu sormia napsauttamalla, joten jaksat rakentaa asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Uskot tuotteeseemme ja sen kehittämiseen. Osaat lisäksi ajatella teknisesti, ymmärrät kokonaisuuksia ja kommunikoit sujuvasti asiakkaan ja tuotekehityksemme välillä. Työssäsi raportoit suoraan toimitusjohtajallemme.

Koulutamme sinut tehtävään, mutta eduksi lasketaan teknisen tai rakennuspuolen tausta. Myös ymmärrys talotekniikasta, sen edellytyksistä ja mahdollisuuksista on eduksi saadaksesi tehtävän mahdollisimman hyvin haltuun.

Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta – viihdytkin paremmin kentällä kuin toimistolla. Vastaat itse oman työaikasi suunnittelusta ”vapautta ja vastuuta” -periaatteella ja tehtävää voit hoitaa myös kotikonttorilta käsin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Myyntisalkkuusi markkinoiden edistyksellisimmän talotekniikkajärjestelmän sekä fiksut materiaalit myyntisi tueksi.
  • Mahdollisuuden päästä aidosti mukaan kehittämään myyntiprosessejamme ja tapaamme tehdä. Matalassa organisaatiossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys.
  • Täyden luottamuksen tekemiseesi ja tuen onnistumisellesi.
  • Palkkauksena on kiinteä kuukausipalkka sekä siihen lisätäytteet myyntituloksesi perusteella.

Katso lisää meistä ja Pilaster-järjestelmästämme osoitteesta http://pilaster.fi/

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Lisätietoja tehtävästä saat Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-16 p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoithan viestisi ”Tekninen myyjä pk-seutu / Pilaster”. CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn Linkedin-profiilin. Hakuaika umpeutuu 2.6.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. 


Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

PSST: Meillä on sama tehtävä auki myös Tampereelle! Katso ilmoitus: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/