(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä - Hämeenlinna
Hämeen Autosähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Hämeen Autosähkö Oy on täyden palvelun autosähkötalo ja laitteiden ja osien maahantuontiliike kolmella paikkakunnalla.Tuomme maahan ja toimitamme kaikkia autosähköalan laitteita ja niiden alkuperäis- sekä tarvikevaraosia.Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin autosähköalaa koskeviin kysymyksiin.Hämeenlinnassa sijaitsee yrityksen pääkonttori sekä yrityksen alkuajoista asti on myös toiminut autosähkökorjaamo, missä asiakkaita palvelee hyvin koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Lisätietoja www.hasoy.com

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakasyrityksellemme Hämeen Autosähkö Oy:lle Teknistämyyjää Hämeenlinnan toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on klo 8-17 sisältäen tunninruokatauon. Työ tapahtuu kokonaan Hämeen Autosähkön myymälässä, joten työ eivaadi matkustamista.

Tehtävässä myyt autosähköalan laitteita janiiden varaosia. Lisäksi päivität yrityksen verkkokauppaa, seuraat varastontilannetta ja teet tuotetilauksia. 

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta autojenkanssa työskentelystä sekä alan koulutusta. Sinulla on laaja tekninen tuntemusautoista ja niiden varaosista ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Työntekijänäolet luontainen asiakaspalvelija, myyntihenkinen ja työskentelet sujuvasti myöspaineen alla.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön,kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämäänautoalan osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaaEilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen japalkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi