(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä (Haku päättynyt)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Sinustako tekninen myyjä hyvää tulosta takovaan porilaislähtöiseen yritykseen Porin toimipisteeseen? Etsimme asiakkaallemme vahvan metallialan teknisen puolen omaavaa myyntitykkiä täydentämään myyntitiimiä. 

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluorientoitunut ja ulospäinsuuntautunut myyntitykki, jolla on sisäänrakennettu innostus ja tavoitteellinen ote myyntityöhön. Menestyäkseen työssä on hakijalla oltava myös jonkinlainen metallipuolen tekninen osaamispohja jotta hän osaa palvella asiakkaita hyvin ja etsiä juuri heille parhaiten sopivan ratkaisun laajasta tuotevalikoimasta. 

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutuspohjaa (esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto) ja mieluusti jo hieman aikaisempaa näyttöä myynnillisestä osaamisesta. Ensisijaisesti haussa on kuitenkin "hyvä tyyppi", joten huomioimme myös muun taustan omaavat hakijat. 

Hyvä kielitaito on eduksi, sillä osa asiakkaista asioi englannin kielellä. 

Liitäthän hakemukseesi myös CV:si. Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja antaa:
Susanna Vesanto / 040 518 9915

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Carrot - meillä on töitä!