(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Bevi Finland Oy
BEVI Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
BEVI Finland Oy Ab
BEVI on yksi suurimmista vakiosähkömoottoreiden toimittajista Ruotsissa ja yksi tärkeimmistä OEM toimittajista Skandinavian ja Baltian alueella. Vaikka sähkömoottorit ovat suurin tuoteryhmämme, BEVI toimittaa myös kattavan valikoiman mekaanisia vaihteita, taajuusmuuttajia, käynnistinlaitteita sekä eristysmateriaalia. Laitevalmistajat ovat suurin asiakasryhmämme, mutta myös prosessiteollisuus asioi suoraan kanssamme.
Toimenkuva
Haemme nyt Beville teknistä myyjää rakentamaan kanssamme toimintamme kasvua. Tehtävässä kehität ja ylläpidät alueesi asiakaskasverkostoa sekä huolehdit itsenäisesti myyntiprosessien läpiviennistä. Toimit avainasemassa osana kehittyvää myyntitiimiämme ja edustat Bevin tuotteita asiakasrajapinnassa rautaisella otteella. Bevi tarjoaa käyttöösi valmiita asiakaskontakteja, mutta odotamme, että saat avattua aktiivisesti myös uusien asiakkaiden ovia. Työskentelysi tukikohtana on toimipisteemme Espoon Suomenojalla, mutta tehtävä edellyttää liikkumisvalmiutta asiakkaiden luona.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä osaamista sekä ratkaisukeskeistä myyntihenkisyyttä. Toivomme, että sinulta löytyy vahvat vuorovaikutustaidot sekä hallitset neuvottelutilanteet luontevasti niin kasvokkain kun viestivälineidenkin kautta. Tulet toivottavasti toimeen työtehtävissäsi suomen lisäksi myös englannin kielellä.
Tekninen kokemustaustasi on voinut karttua koulutuksen, käytännön työskentelyn tai harrastuneisuuden kautta, kunhan kykenet keskustelemaan teknisistä sähkö- automaatio- tai konepuolen aiheista varmalla otteella. Ratkaisevinta on kuitenkin näyttö tuloksekkaasta myyntityöstä ja aito kiinnostus työskentelyyn teknisten tuotteiden ja ratkaisujen ympärillä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen työn Bevin laadukkaiden tuotteiden parissa sekä tilaisuuden lähteä rakentamaan kanssamme kasvua. Työskentelysi tueksi tarjoamme luotettavan taustaorganisaation sekä joustavat pienen firman etuisuudet.

Toivottavasti kiinnostuit - lähetäthän nyt ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:llä Viljo Julkunen, puh. 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.