Tekninen myyjä automaatiolaitemyyntiin Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Auser Oy keskittyy teollisuuden palveluun asiantuntevana sähkö- ja automaatiolaitetoimittajana. Asiantuntemusta ylläpidämme jatkuvalla henkilöstön tuotekoulutuksella. Näin toimimalla turvaamme asiakkaillemme parhaat tekniset sovellukset ja pidämme omalta osaltamme asiakkaidemme tuotantolaitteet optimaalisessa kunnossa. Kahdenkymmenenviiden toimintavuoden ajan liiketoimintamme on ollut terveellä ja vakaalla pohjalla. Lisätietoa osoitteesta: www.auser.fi


Työn kuvaus:
Haemme asiakkaallemme Auser Oy:lle Kotkaan sähkö- ja automaatiolaitemyyntiin teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.


Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähkö- tai automaatioinsinööri,
- oma-aloitteista ja aktiivista otetta myyntityöhön,
- halua kehittyä myynnin ammattilaisena,
- englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa,
- yrittäjähenkisyyttä ja matkustusvalmiutta sekä
- eri teollisuusalojen ja prosessien tuntemusta


Tehtäviisi kuuluu:
Tässä tehtävässä pääset vastaamaan sähkö- ja automaatiolaitteiden B2B myynnistä olemassa olevalle asiakaskunnalle. Myös uusien asiakassuhteiden luonti on osa tehtävänkuvaasi. Tehtävä on konsultoivaa myyntiä Kaakkois-Suomen alueella.
Tarjoamme sinulle:


Tehtävässä pääset osallistumaan vakavaraisen ja menestyvän yrityksen toimintaan. Tarjolla on vastuullinen ja monipuolinen tehtävä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä kehittymään roolissasi asiantuntevien kollegoiden avustuksella.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa HR Consultant Antti Riihimäki p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi. Hakuaika päättyy 30.4.2019. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255065
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki