(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Asiakkuudet -yksikköon
Lappeenrannan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme energistä teknistä myyjää vuoden määräaikaiseen tehtävään. Tehtävässäsi yhdistät tekniikan osaamisesi asiakkuuksien hoito- ja myyntityöhön. 

Sinulla on energia- tai talotekniikan alan koulutus tai olet hankkinut vastaavan osaamisen työkokemuksella. Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä.  

Työntekijänä olet aktiivinen, itseohjautuva ja kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti. Kartoitat potentiaaliset asiakkaat ja sovit asiakastapaamiset itse. Tehtävässä onnistumistasi tukevat ammattitaitoiset kollegat.  

Tehtäviisi kuuluu kaukolämmön myynti valituille kohderyhmille Lappeenrannan Energian toiminta-alueella. Osallistut uusasiakashankintaan ja markkinoinnin suunnitteluun. Hoidat kaukolämmön asiakkuuksia, myyt lisäpalveluita sekä kartoitat asiakkaiden energiapalveluiden tarpeita. Osallistut myös uusien palvelutuotteiden kehitykseen. Tehtävä edellyttää ajokortin (B) omistamista.  

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Jussi Selenius, p. 050 545 8595, jussi.selenius@lreoy.fi 

Jätä sähköinen hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Haku sulkeutuu 1.3.2020.