Tekninen manageri
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme nyt isoon valtakunnalliseen asiakassuhteeseen kokenutta ja kehitysmyönteistä kiinteistötekniikan asiantuntijaa

TEKNISEN MANAGERIN/ ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄÄN

Tehtävänkuva
Tässä tehtävässä vastaat kiinteistönhoidon palvelutoimituksen toteutumisesta asiakassopimuksen mukaisesti. 
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kiinteistöpäälliköiden, sekä muiden sidosryhmien kuten Coorin palveluorganisaation ja palvelutoimitukseen osallistuvien alihankkijoiden kanssa.

Osallistut asiakkaan kohteiden päivittäiseen ylläpidon johtamiseen, kehittämiseen, korjausten suunnitteluun, kohdeauditointeihin, uusien kohteiden hinnoitteluun, sekä vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen.
Tehtävä on muokattavissa ja monipuolistettavissa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tässä tehtävässä menestymisen edellytykset

 • Sinulla on kokemusta kiinteistötekniikasta ja kiinteistönhoidosta
 • Olet sosiaalinen, nopea oppimaan, itseohjautuva ja tartut toimeen
 • Sinulla on tekniikan alan peruskoulutusta esim. (LVISKA) tai muu soveltuva koulutus
 • Kokemusta kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta ja kehittämisestä, alihankkijaverkoston hallinnoinnista ja sisäisten koulutus- ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä
 • Hyvä suomen kielen taito sekä hyvä Office paketin hallinta
 • B-ajokortti

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, missä pääset kehittämään myös omaa työnkuvaasi. Olet vastuussa ison valtakunnallisen asiakassuhteen hoitamisesta ja raportoit tehtävässä liiketoimintayksikön johtajalle. 

Perehdytämme sinut kattavasti Coorin toimintatapoihin sekä asiakassopimukseen. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen nykyaikaisine työn joustoineen. Etätyömahdollisuus on käytettävissä työn mahdollistavin tavoin, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Coorin pääkonttori sijaitsee viihtyisässä Säterinportissa Espoossa, mutta työpöytäsi voi sijaita sinulle parhaiten sopivalla paikkakunnalla.

Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan ja esimerkiksi autoetu on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus sekä henkilöluottotietojen tarkastus. 

Miten haet tätä työpaikkaa

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Luemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Toivomme, että liität hakemuksellesi hakukirjeen ja ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Joonas Salmi, puh. 040 961 4001 ja sähköpostitse joonas.salmi@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.  Voit lukea lisää Coorista yrityksenä sekä työnantajana osoitteessa coor.fi ja Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428582
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Sähkö ja LVI
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Kotka, Vaasa