(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Etsimme pääkaupunkiseudulle 

TEKNISTÄ MANAGERIA 

Tehtävänäsi on tekninen managerointi nimetyissä kiinteistöissä, kohteet ovat parkkiyhtiöitä, toimitila-, myymälä-, logistiikka- yms. kiinteistöjä pois lukien asuinrakennukset. Vastuullesi kuuluu kiinteistöhuollon, siivouksen ja ulkoalueiden hoidon laadunvalvonta ja ohjaaminen sekä kiinteistön muiden ostopalveluiden (vartiointi, jätehuolto, vaihtomatot jne.) mitoituksen ja laadun varmistaminen. Hoidat laadunvalvontaan liittyvät tarkastukset sekä niihin kuuluvan raportoinnin. Analysoit energiankulutusta kulutusseurannan pohjalta ja reagoit esiin nouseviin poikkeamiin. Teet havaintoja sekä parannusehdotuksia kohteiden korjaustarpeisiin ja käytettävyyteen liittyen sekä koordinoit ehdotukset käytännön toimenpiteiksi palveluntoimittajia hyödyntäen. Toimit tiiviissä yhteistyössä kohteiden hallinnosta vastaavien kiinteistöpäälliköiden sekä kohteiden omistajien ja käyttäjien kanssa. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä alan työkokemusta. Kiinteistö- ja rakennustekniikan tuntemus on tehtävässä edellytys. Työkokemus kiinteistöhuoltoalalta katsotaan eduksi. Sähköiset huoltokirjat ovat tuttuja. Tehtävä saattaa sisältää vähäisessä määrin myös ostolaskujen tarkastamista ja korjausten budjetointia. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutustaitoja, sillä työssäsi teet yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten toimijoiden kanssa.    

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut. 

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Arto Piispanen puh. 040 7537 275. Hae tehtävää tiistaihin 18.8.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.