Tekninen manageri
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Etsimme nyt asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa TEKNISTÄ MANAGERIA pääkaupunkiseudulle.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Teknisenä Managerina toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja olet varmistamassa rakennuksen tarkoituksenmukaista toimintaa. Vastaat mm. kiinteistön työtehtävien organisoinnista, hankkeiden suunnittelusta sekä kilpailutuksesta ja toimit asiakkuuden yhteyshenkilönä. Valvot laatua sekä sovittujen toimenpiteiden loppuunsaattamista, sekä kehität ja raportoit aktiivisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti päiväsaikaan ja arkisin, mutta tehtävä vaatii tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen.


Työn edellyttää soveltuvaa koulutusta tekniikan alalta (esim: teknikko tai insinööri) sekä monipuolista työkokemusta alan tehtävistä useamman vuoden ajalta. Toivomme, että olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen, mutta sinulla jämäkkä ja aikaansaava ote työntekoon. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia sekä erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. 


Tarjoamme  hyvällä asenteella varustetulle osaajalle itsenäisen ja haastavan työn sekä monipuolisen näköalapaikan Kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään ja kasvavaan yksikköön.


Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2020. Liitä mielellään mukaan myös CV:si ja/tai vapaamuotoisen hakemuksesi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot