(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

​​​Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Turun ja Jyväskylän toimistoihi​mme

TEKNISTÄ MANAGERIA

Tehtäväsi on työskennellä kiinteistöyhtiöiden teknisen managerin tehtävissä. Toiminta on monipuolista ja siihen sisältyy kiinteistöjen toiminallista ja taloudellista suunnittelua ja raportointia, kiinteistöpalveluiden johtamista ja laadun varmistamista. PTS ja hankkeiden toteuttaminen on osa arkea, samoin yhteistyö kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa. Toimit ennakoivasti, huolehdit käyttäjien viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen kaikkea vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia. Sinulta löytyy kiinteistöalan kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisesti koulutusta kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtävä edellyttää teknistä osaamista ja vähintään AMK-tasoinen tutkinto katsotaan eduksi. Olet edelleen kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan Pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tarjoavassa yhtiössä ja ison talon henkilöstöedut. 

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 5.4.2020 mennessä. Hae Jyväskylän paikkaa tästä linkistä: www.sympahr.net/public/pq.aspx?ac4a2cdc, Turun paikkaa tästä linkistä: www.sympahr.net/public/pq.aspx?c6ea8c9e​. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Jyrki Heiskanen, puh. 050 390 032