(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Hei rakennus- tai kiinteistöalan ammattilainen!

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen aikaansaavaa ja kehittämishaluista

Teknistä manageria

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi teknisenä managerina kuuluu asuinkiinteistöjemme PTS:n mukaisten korjaushankkeiden rakennuttamistehtävät. Osallistut PTS:n laadintaan, korjausten suunnitteluun ja korjaushankkeiden rakennuttamiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olet osa 16 hengen Tampereen Lumo-kotikeskuksen tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Kyllikinkatu 15 b, 33500 Tampere.  

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus
  • kokemusta korjausten teettämisestä sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta korjausrakennushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta
  • käytettävissä oma auto tehtävän suorittamiseen
  • halua oppia uutta sekä kehittää omaa ja yksikön toimintaa
  • positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 15).

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kirsi Tuomisto, p. 020 508 4320 tai kirsi.tuomisto@lumo.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 15.1.2020, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!