(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haemme teknistä manageria pääkaupunkiseudulle

Hei huoneisto- ja kiinteistökorjauksen ammattilainen! Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen aikaansaavaa ja kehittämishaluista

TEKNISTÄ MANAGERIA

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi teknisenä managerina kuuluu huoneisto- ja kiinteistökorjausten toteuttaminen konsernin kiinteistöissä Uudenmaan alueella. Osallistut korjausten suunnitteluun, päivittäisten vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olet osa 9 hengen pääkaupunkiseudun teknisen isännöinnin tiimiä!

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • rakennusmestarin tai rakennus-/LVI-insinöörin koulutus
  • kokemusta korjausten teettämisestä sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta korjausrakennushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta
  • halua oppia uutta sekä kehittää omaa ja yksikön toimintaa
  • voimassa oleva ajokortti ja käytettävissä oma auto tehtävän suorittamiseen

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 15).

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Panu Puura, p. 020 508 3217 tai panu.puura@kojamo.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 27.11.2019, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!