(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Hei huoneisto- ja kiinteistökorjauksen ammattilainen! Etsimme nyt asiakkaallemme teknisen isännöinnin tiimiin lisää virtaa. Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta aikaansaavaa ja kehittämishaluista teknistä manageria.

Asiakasyrityksemme tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi teknisenä managerina kuuluu huoneisto- ja kiinteistökorjausten toteuttaminen konsernin kiinteistöissä Uudenmaan alueella. Osallistut korjausten suunnitteluun, päivittäisten vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olet osa 9 hengen pääkaupunkiseudun teknisen isännöinnin tiimiä!

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • rakennusmestarin tai rakennus-/LVI-insinöörin koulutus
  • kokemusta korjausten teettämisestä sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta korjausrakennushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta
  • halua oppia uutta sekä kehittää omaa ja yksikön toimintaa
  • voimassa oleva ajokortti ja käytettävissä oma auto tehtävän suorittamiseen

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöedut sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 15).

Lisätietoja tehtävästä Barona Engineeringista antaa: Kristiina Vormala puh. 040 837 4019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.