(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Kokkolan toimistoomme

TEKNISTÄ MANAGERIA

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävien asiakkaidemme omistamien kiinteistöyhtiöiden teknisen managerin tehtävissä. Tehtävässäsi pääset toimimaan monipuolisten tehtävien parissa; työhösi sisältyy kiinteistöjen toiminallista ja taloudellista suunnittelua ja raportointia, kiinteistöpalveluiden johtamista ja laadun varmistamista. PTS ja hankkeiden toteuttaminen on osa arkea. Yhteistyö omistajien ja käyttäjien kanssa on niin ikään aktiivista. Toimit ennakoivasti, huolehdit käyttäjien viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulta löytyy kiinteistöalan kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisesti koulutusta kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtävä edellyttää teknistä osaamista ja vähintään AMK-tasoinen tutkinto katsotaan eduksi. Olet edelleen kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Jyrki Heiskanen, puh. 050 390 0327, soittoaikoina 7.6.2019 klo 14-15 ja 11.6.2019 klo 10-11. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 18.6.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2d650431. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.