(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Toimintamme kasvaessa haemme uuteen asiakkuuteemme teknistä manageria osaksi kiinteistöjen managerointi -tiimiämme. Oletko asiakaslähtöinen, teknisen näkemyksen omaava, aikaansaava kehittäjä?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän, älykkäät tekniset ratkaisut ja osaavan tiimin tuen. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ja kehittämään toimintaamme kohteissa.

Tehtävässä vastaat asiakkaamme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta, rakennuttamisesta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • tarvittavien kiinteistöpalvelujen järjestäminen
  • huollon, rakennuttamisen ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen
  • palveluiden valvonta ja työnohjaus
  • raportointi

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa.

Sinulla on muutaman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä ja kiinteistöjen energiatehokkuusosaamista. Edellytämme tekniikan peruskoulutusta ja eduksi on lisäksi tehtävään soveltuva isännöintialan koulutus. Sinulla on lisäksi joustavuutta liikkumiseen (asiakaskohteet 150km säteellä).  

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Teuvo Lähteenmäki p. 050 390 1790. #LI-TN1

Hae tehtävää 28.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.