(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Toimintamme kasvaessa haemme uuteen asiakkuuteemme teknistä manageria osaksi kiinteistöjen managerointitiimiämme.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluu mm. tarvittavien kiinteistöpalvelujen järjestäminen sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen. Vastaat myös palveluiden valvonnasta ja ohjaamisesta sekä raportoinnista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, älykkäät tekniset ratkaisut sekä osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ja kehittämään toimintaamme kohteissa.

Sinulla on useamman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä, eduksi katsotaan osaaminen kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Edellytämme lisäksi tekniikan alan peruskoulutusta (esim. insinööri tai teknikko) ja arvostamme tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutusta (ITS TEK tai vastaava). Tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin asiakkuuspäällikkö Janne Pietilä, puh. 0500 891 906, viikolla 33 (13.-17.8.).

Hae tehtävää 22.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.