(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri / Sähkökäytön johtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Meillä on nyt haussa TEKNINEN MANAGERI / SÄHKÖKÄYTÖN JOHTAJA asiakkuuteemme Kajaaniin. 


Tekninen managerin / Sähkökäytön johtajan tehtävänä on toteuttaa asiakkaan tilaamia sähköasiantuntija- ja sähkölaitteistojen käytönjohtotehtäviä 2C luokan kohteissa. Vastaat tehtävässä kiinteistöjen sähköturvallisuudesta viimeiseen pistorasiaan saakka. Roolissa menestyminen vaatii myös kiinteistöjen ylläpitotoimintojen tuntemusta ja kykyä ohjata kohteissa olevia toimijoita. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy ja tarkentuu osaamisesi mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta, mielellään rajoittamatonta S1 pätevyyttä ja hyvää sähkötekniikan ratkaisujen asiantuntemusta. Sinulla tulee olla myös mielenkiintoa ja ymmärtämystä muihin kiinteistöjen ylläpitoon liittyviin laitteisiin.


Toivomme, että olet asiakaslähtöinen, luotettava ja kanssasi on mukava tehdä töitä. Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, tekstin tuottaminen ei tuota sinulle ongelmia ja toimit sujuvasti vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa. Olet tottunut käyttämään sähköisiä kunnossapitojärjestelmiä ja sovelluksia tai haluat alati oppia uutta. Osaat hyödyntää työssäsi yrityksemme monialaista verkostoa ja olet valmis jakamaan myös omaa osaamistasi muille.


Tarjoamme sinulle haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi. 


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö, Jani Ylikärppä puhelimitse: 050 430 8112.


Jos kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 30.11.2020. Täytä linkin kautta lyhyt hakemuksemme ja liitä mielellään mukaan CV:si.