Tekninen manageri/ Kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa KOHDEVASTAAVAA avainasiakkaammekiinteistöihinHelsinkiin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä vastaat teknisten kiinteistöjen työtehtävien organisoinnista avainasiakkuudessamme. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa varmistaen rakennusten tarkoituksenmukaista toimintaa. Valvot laatua sekä sovittujen toimenpiteiden toteutumisen, sekä kehität toimintaa ja raportoit aktiivisesti. Työaika tehtävässä sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja aamu- / päivävuoroon. 


Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinteistö- tai talotekniikka-alan teknikko- tai insinööritason tutkintoa. Automaation ja kylmätekniikan osaaminen sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme, että olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen, mutta sinulla on jämäkkä ja aikaansaava ote työntekoon. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten panostamme henkilöstön kehittymis-  ja kouluttautumismahdollisuuksiin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies, Petri Manninen, jonka tavoitat numerosta +358405486883.


Kiinnostuitko? Jätä sähköinen hakemuksesi meillä oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 3.6.2020. Liitä mielellään mukaan myös CV:si.


 
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362681
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki