(Poistunut julkaisusta)

Tekninen manageri/ Kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haemme asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa TEKNISTÄ MANAGERIA/KOHDEVASTAAVAA ISS: n kiinteistöjen ylläpitopalveluiden asiakkuuksiin Espoon Otaniemeen.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Meillä vastaat usean eri asiakkuuden teknisten kiinteistöjen työtehtävien organisoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, varmistaen rakennusten tarkoituksenmukaista toimintaa. Valvot laatua sekä sovittujen toimenpiteiden loppuunsaattamista, sekä kehität ja raportoit aktiivisesti. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 8-16 välille.


Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta kiinteistönhoito-/talotekniikka-alan teknikko-/insinööritason tutkintoa. Automaation ja kylmätekniikan osaaminen sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Toivomme, että olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen, mutta sinulla on jämäkkä ja aikaansaava ote työntekoon. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ja sen läpäisy on edellytys työnteolle.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.


Kiinnostuitko? Jätä sähköinen hakemuksesi meillä oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 16.9.2018. Lisää mielellään mukaan myös CV:si.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -