(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN MANAGERI / ASIANTUNTIJA
Unidrain Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Vahvan kasvumme tueksi haemme nyt

TEKNISTÄ MANAGERIA / ASIANTUNTIJAA

 

Teknisenä asiantuntijana vastaat myyntitiimimme teknisestä tuesta sekä johdat ja kehität teknisiä valmiuksiamme Suomen rakentamiskulttuurissa, yhteistyössä yhtymämme tuotepäälliköiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Tuet myyntitiimiämme asiakassuhteen hoidossa aina tarpeen kartoituksesta toteutukseen saakka. Toimit kentällä lähellä asiakasta ja aiemman kokemuksesi perusteella sinulla onkin vahvat ja hyvät suhteet alan toimijoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta rakennus- ja LVI-alan asiantuntijuutta ja sitä tukevaa koulutus- ja kokemustaustaa. Olet kartuttanut kokemustasi jo vähintään muutaman vuoden. Sinulla on ennen kaikkea kokemusta toimialastamme ja olet tottunut edistämään useampia päällekkäisiä hankkeita samanaikaisesti. Innostut työstä, joka vaatii luovuutta, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä sitoutumista oman osaamisen kehittämiseen. Työotteesi on tuloshakuinen ja yrittäjähenkinen. Sinua kuvaavia ominaisuuksia ovat myös järjestelmällinen, paineensietokykyinen ja aktiivinen. Kansainvälisessä toimintaympäristössä kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Ruotsinkielen taito on plussaa, muttei välttämätöntä. Olet myös valmis aika ajoin matkustamaan työssäsi.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä sekä jatkuvan sisäisen koulutuksen työn ohessa. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja ympärillesi tuloshakuiset ja mukavat tiimikaverit. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla kannustusta ja ohjausta työssäsi. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Porvoossa, osoitteessa Kipinätie 1, 06150 Porvoo.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa General Manager Thomas Granberg, puh. 044 763 2101 tai thomas.granberg@unidrain.fi. Lisätietoja myös www.unidrain.fi ja www.purus.fi. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen thomas.granberg@unidrain.fi. Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö on löytynyt.