(Poistunut julkaisusta)

Tekninen laskija / Lujuuslaskija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme teknisen laskennan asiantuntijatiimiimme teknisiä laskijoita / lujuuslaskijoita, joilla on osaamista ja kokemusta teknisen laskennan tehtävistä. Tarkka tehtävänkuva määräytyy valittavien henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella. Huomioimme sekä vastavalmistuneet osaajat että kokeneemmat tekijät.

Teknisen laskennan tiimi on osa Comatecin asiantuntijapalvelut -liiketoimintayksikköä. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampere, mutta myös muut Comatecin toimistopaikkakunnat huomioidaan. Työtehtäväsi koostuvat teknisen laskennan tehtävistä, kuten mm. rakenteiden jännitysanalyysit, dynamiikkaongelmien ratkaisu, väsymislaskenta sekä rakenteiden optimointi ja dynamiikkasimulointi. Myös virtauslaskenta sekä partikkelien simulointi saattavat kuulua tehtäviin.

Pääasiallinen laskentatyökalumme on ANSYS. Kokemus mm. virtauslaskennasta ja/tai muista ohjelmistoista ja menetelmistä katsotaan eduksi

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on soveltuvaa tekninen koulutus (korkeakoulututkinto) ja kokemusta teknisen laskennan tehtävistä. Kykenet työskentelemään osana tiimiä ja myös tarvittaessa itsenäisesti. Kokemus teollisuudesta ja teollisuuden tuotteista on eduksi. Arvostamme lisäksi myös kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, liikkuvista työkoneista, standardien tuntemusta sekä valmiita kontakteja yritysmaailmaan. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Tehtävää on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pystyt kommunikoimaan suomen- ja englanninkielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa ja saat laskentatiimin tuen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 25.10.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Helminen, puh. 050 555 1359 tai mikko.helminen@comatec.fi