(Poistunut julkaisusta)

Tekninen lääketyöntekijä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
  Etsimme

Teknistä lääketyöntekijää

Helsingissäsijaitsevalle asiakasyrityksellemme. Työtä on maanantaista perjantaihin,päivittäin 9.30 – 17.30. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus tehdään vuoden 2018 loppuun asti. Jatko on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakasyrityksemme tukkujen tavarakuormien purkua ja tuotteiden saldottamista apteekkiohjelmaan. Lisäksi toimenkuvaan liittyy hyllytystä, tuotteiden keräilyä ja inventointia. Toimenkuvaan voi liittyä ajoittain myös siistimistä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu olennaisesti lähetin tehtäviä henkilöautolla.

Toivomme sinulta

Hakemamme henkilö on työskentelytavaltaan huolellinen, ripeä ja oma-aloitteinen. Viihdyt sekä itsenäisessä että tiimityöskentelyssä. Odotamme erinomaista asiakaspalveluasennetta, luotettavuutta sekä tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Pidät myös siitä, että päivät saattavat olla erilaisia, ja pystyt pitämään kiinni aikatauluista. Henkilöauton ajokortti on tehtävässä välttämätön. Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvitse olla, joten voit hyvinkin olla työuraasi aloitteleva tai välivuottaan viettävä opiskelija.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lehtinen, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 13.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.