(Poistunut julkaisusta)

Tekninen konsultti, tietoliikenne ja tietoturva (Kymenlaakso)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaleihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Elisa Santa Monica Oy on osa Elisa-konsernia.

Haemme nyt kokenutta teknisistä konsulttia vahvistamaan osaamistamme Kymenlaaksossa, Kotkassa.

Teknisenä konsulttina työskentelet osana huippuasiantuntijatiimiä tärkeimpien asiakkaidemme strategisissa projekteissa. Kollegasi ovat Suomen tunnetuimpia ja parhaita alan rautaisia ammattilaisia ja omaavat korkealle arvostettuja sertifiointeja kuten esimerkiksi Cisco CCIE, Palo Alto PCNSE7, Juniper JNCIE ja Fortinet NSE8.

Tehtäviisi kuuluu erilaisten projektien ja koulutuksien pitämisen lisäksi myös tuotannon tukemista sekä yrityksen omien palveluiden kehittämistä ja tuottamista. Vaikka tekninen ammattitaito onkin työtehtäviesi hoitamisen kannalta oleellista, et kuitenkaan pelkää myös hallinnollisen tason keskusteluja asiakkaan kanssa. Työssäsi pääset jatkuvasti soveltamaan laajaa osaamistasi niin haastavien vianselvitystehtävien, kuin laajojen uusien asiakasprojektien toteuttamiseksi. Tehtävät edellyttävät että omaat pitkän kokemuksen ja näytöt tietoverkkoratkaisuiden toteuttamisesta ja kouluttamisesta, ja osaat hyödyntää ammattitaitoasi myös laajempaan kokonaisarkkitehtuurin suunnitteluun ja jalkauttamiseen.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta sekä liiketoimintakriittisten tietoliikenne- & tietoturvaratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, dokumentoinnista, ylläpidosta, viankorjauksesta ja kouluttamisesta. Eduksi katsotaan osaaminen mm. seuraavista teknisistä osa-alueista: palomuurit, IDS/IPS, VPN, MPLS, reititystekniikat, konesaliverkot, WLAN, WLAN Paikannus, pääsynhallinta, Software-Defined Access, Pilvipalvelut (on-prem, public ja hybrid). Päämiesteknologioista arvostamme erityisesti osaamista Ciscon, Aruban/HPEn, Juniperin, Huawein, Palo Alton, F5:en sekä Fortinetin teknologioista.

Tehtävässä menestymistä edellyttää:

  • Syväosaaminen (Professional-taso) vähintään kahdesta seuraavien valmistajien teknologioista: Cisco, Aruba/HPE, Huawei, Juniper, Palo Alto, F5, Fortinet, CheckPoint & Stanley Healthcare
  • Koulutustoiminnan tuntemista
  • Ekahau-osaaminen
  • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät esiintymisvalmiudet koulutustilaisuuksissa ja erilaisille kohderyhmille
  • Ryhmätyökyky
  • Pitkäjänteisyys
  • Oma-aloitteisuus ja aktiivisuus
  • Kyky muodostaa kokonaisuuksia hajallaan olevasta tiedosta
  • Into ja halu oppia uutta!

Suurta plussaa ovat kaikki yleiset ja valmistajakohtaiset tekniset sertifioinnit, tietoturvastandardien (Vahti/Katakri) tuntemus sekä kokemus IT-alan koulutusten suunnittelusta, järjestämisestä ja pitämisestä.

Lähde siis mukaan katsomaan tulevaisuuteen kehityksen kärjessä kulkevaan suomalaiseen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen, joka myös sattuu olemaan Suomen parhaita työpaikkoja! Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan työyhteisön, monipuolisen tehtäväkentän, huippuesimiehen ja kattavat henkilöstöedut. Kuukausipalkka sijoittuu kokemuksestasi ja osaamistasostasi riippuen 4500-6000 € välille. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää jatkuvasti osaamistaan yleisten kurssien ja seminaarien sekä valmistajien sertifiointien kautta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä sopivan henkilön löydyttyä päätös tehdään välittömästi. Lisätietoja voi kysellä rekrytoivalta esimieheltä Alex Vorobjeff: 0505061447. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.