(Poistunut julkaisusta)

Tekninen konsultti (päätelaitehallinta)
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Asiakasprojektien voimakkaan kasvun myötä palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen asiakaslähtöisen teknisen konsultin työskentelemään päätelaitehallinnan palveluiden kehittämisen, palvelutuotannon ja projektien parissa.

MISTÄ ON KYSE

Tuemme asiakkaitamme tehokkaassa päätelaitehallinnassa pilvipohjaisten ratkaisujen avulla, palveluihimme kuuluvat jatkuvan ylläpidon lisäksi erilaiset päätelaitehallinnan käyttöönotto- ja konsultointiprojektit. Olemme Microsoftin kultatason kumppani ja tulevan vuoden aikana kasvatamme päätelaitehallinnan teknologiapalettia entisestään. Luvassa on uusia mielenkiintoisia asiakashankkeita, joissa pääset avainrooliin kartoittamaan ja kehittämään uusia päätelaitehallinnan palveluratkaisuja.

Päivittäiseen teknologiapalettiisi kuuluvat pääsääntöisesti Microsoftin Intune, System Center Configuration Manager ja Windows 10. Teknisenä konsulttina seuraat etulinjassa alan uusia tuulia ja teknologiaratkaisuja ja olet asiantuntemuksesi ja tiimimme tuen myötä asiakkaidemme luottokumppani. Tiedostamme teknologioiden nopean kehittymisvauhdin, joten tuemme sinua myös jatkuvassa osaamisesi kehittämisessä käytännön työskentelyn, kurssien ja sertifioitumisen kombinaatiolla.

Tiimissämme saat työkavereiksi 13 päätelaitehallinnan ammattilaista, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Työskentelemme mobiililaitteiden, työasemien (Mac & PC), asennuskeskustoimintojen, sovelluspaketoinnin ja elinkaarenhallinnan parissa. Työskentelet Espoon toimistomme lisäksi osan ajasta asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla, lisäksi toki mahdollistamme myös osittaisen etätyöskentelyn. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Tyypillinen työpäiväsi voisi sujua vaikkapa näin: päivän ensimmäisen kahvi- tai teekupillisen noudettuasi ja aamun kuulumiset Espoon toimistollamme vaihdettuasi vilkaiset tiimisi tehtävälistaa ja priorisoit sen avulla päivän tärkeimmät tehtävät. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja niihin kuuluu tiiviisti teknistä ongelmanratkaisua ja näiden ratkaisujen dokumentointia, uusien projektien suunnittelua, asiakkaidemme konsultoimista sekä myynnin tukemista päätelaitehallinnan tarjousten laatimisessa. Kun päivän kaikista akuuteimmat asiat ovat hoidettu, siirryt oma-aloitteisesti suunnittelemaan ja edistämään muita ajankohtaisia päätelaitehallinnan projekteja tai tuotannon ylläpitoa ja kehittämistä.

Nautit teknisen ongelmanratkaisun lisäksi asiakkaidemme kanssa vuorovaikuttamisesta ja vaihdat ajatuksia asiakkaidemme kanssa Skypessä, sähköpostitse, puhelimitse ja silloin tällöin myös heidän tiloissaan pääkaupunkiseudulla. Sparrailet jatkuvasti parhaita ratkaisumalleja kollegoidesi kanssa ja toimit tärkeässä roolissa päätelaitehallinnan tiimissämme, jossa on jo nyt hyvin monipuolista osaamista. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli sinulla on:

  • Windows-käyttöjärjestelmien, Intunen ja System Center Configuration Managerin syväosaamista ja vahvaa halua kehittyä koko ajan teknologioiden mukana
  • Teknisen ymmärryksen lisäksi halua työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa
  • Konsulttimainen ja bisneslähtöinen ajattelutapa ja teknisten asiantuntijatehtävien lisäksi halukkuutta tukea myyntiämme uusien päätelaitehallinnan palveluiden tarjousten tekemisessä

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen ja monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, ylimääräisiä lomapäiviä, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako sinun jutultasi? Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä. Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 5.5.2019 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Ari Rantala (Senior Manager, Endpoint Management) numerossa +358 40 5040510 tai sähköpostitse ari.rantala@enfo.fi.