(Poistunut julkaisusta)

Tekninen konsultti, Elisa Santa Monica Oy (Pääkaupunkiseutu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaleihin keskittynyt asiantuntijatalo, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Elisa Santa Monica Oy on osa Elisa-konsernia.

Haemme nyt teknisistä konsulttia joukkueeseemme pääkaupunkiseudulle.

Teknisenä konsulttina työskentelet osana huippuasiantuntijatiimiä tärkeimpien asiakkaidemme strategisissa projekteissa. Kollegasi ovat Suomen tunnetuimpia alan rautaisia ammattilaisia ja omaavat korkealle arvostettuja sertifiointeja kuten esimerkiksi Cisco CCIE Routing & Switching, Cisco CCIE Data Center ja Juniper JNCIE Service Provider.

Tehtäviisi kuuluu erilaisten yritysasiakasprojektien lisäksi myös yrityksen omien palveluiden kehittämistä ja tuottamista. Tehtävät edellyttävät, että omaat pitkän kokemuksen tietoliikenne- ja/tai tietoturvaratkaisuiden toteuttamisesta, ja osaat hyödyntää ammattitaitoasi myös laajempaan kokonaisarkkitehtuurin suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Vaikka tekninen ammattitaito onkin työtehtäviesi hoitamisen kannalta oleellista, et kuitenkaan pelkää myös hallinnollisen tason keskusteluja asiakkaan kanssa. Työssäsi joudut jatkuvasti soveltamaan laajaa osaamistasi niin haastavien vianselvitystehtävien, kuin laajojen uusien asiakasprojektien toteuttamiseksi.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta tietoliikenteen, pilvipalveluiden ja/tai teknisen tietoturvan alalta sekä vankkaa osaamista ja mm. seuraavista teknisistä osa-alueista: MPLS, reititystekniikat, konesaliverkot, lähiverkot, pääsynhallinta sekä Software-Defined Access. Lisäksi osaaminen palomuureista, IDS/IPS, VPN, Pilvipalveluista (on-prem, public ja hybrid lasketaan eduksi.

Päämiesteknologioista arvostamme erityisesti osaamista Ciscon, Juniperin, HPE/Aruban, Huawein, Palo Alton, F5:en sekä Fortinetin teknologioista.

Tehtävässä menestymistä edistää:

  • Syväosaaminen (Professional-taso) vähintään kahdesta ja perusosaaminen (Associate-taso) lisäksi vähintään yhdestä seuraavien valmistajien teknologioista: Cisco, Juniper, HPE/Aruba, Huawei.
  • Selkeä näyttö kyvystä ja halusta sertifioitua vaaditulle tasolle tiiviissä aikaikkunassa
  • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät esiintymisvalmiudet erilaisille kohderyhmille
  • Ryhmätyökyky
  • Pitkäjänteisyys
  • Oma-aloitteisuus
  • Kyky muodostaa kokonaisuuksia hajallaan olevasta tiedosta
  • Into ja halu oppia uutta!

Suurta plussaa ovat kaikki yleiset ja valmistajakohtaiset tekniset sertifioinnit sekä kokemus IT-alan koulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Lähde siis mukaan katsomaan tulevaisuuteen kehityksen kärjessä kulkevaan suomalaiseen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen! Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan työyhteisön, monipuolisen tehtäväkentän, huippuesimiehen sekä yllämainitun kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkion ja muita herkullisia etuja. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää jatkuvasti osaamistaan yleisten kurssien ja seminaarien sekä valmistajien sertifiointien kautta.

Hae heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Älä epäröi olla yhteydessä mikäli kysyttävää! Lisätiedot Tomi Kuosmanen, 0415350335 / tomi.kuosmanen@elisa.fi