(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistöpäällikkö / Conficap Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020


Conficap Oy on vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Conficap-konsernin toiminta koostuu kolmesta liiketoimintakokonaisuudesta: Are Oy:stä, kiinteistöliiketoiminnasta ja sijoitustoiminnasta. Vuonna 2019 Conficap-konsernin liikevaihto oli 439,5 milj. €.

Conficapin kiinteistöliiketoiminta sijoittaa kiinteistöihin ja kiinteistörahastoihin sekä kehittää aktiivisesti omistamiaan kiinteistöjä. Vuokrattavana on yhteensä lähes 120 000 m2 toimisto- ja logistiikkatilaa pääkaupunkiseudulla sekä muissa Suomen kasvavissa keskuksissa. Pitkäjänteinen ja aktiivinen liiketoiminta luo arvoa ja vakautta sekä konsernille että kiinteistöjen käyttäjille.

Vahvistamme kiinteistöliiketoimintamme tiimiä ja haemme nyt

Teknistä kiinteistöpäällikköä

vastaamaan kiinteistöjen saneeraushankkeiden toteuttamisesta ja kiinteistöjen teknisen kunnon ylläpidosta ja kehittämisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kohteista vastaavien kiinteistöpäälliköiden kanssa ja yhdessä huolehditte asiakastyytyväisyydestä ja kehitätte asiakkuuksia. Sinulla on vastuu ylläpitobudjetista ja sen toteutumisesta ja varmistat, että palvelutarjoajien tuottama laatu on toivotulla tasolla. Toimit projektipäällikkönä kiinteistöinvestoinneissa ja osallistut investointien suunnitteluun. Olet aktiivisesti yhteydessä vuokralaisiin, palvelutuottajiin ja urakoitsijoihin sekä muihin sidosryhmiin. Kuulut kuuden hengen kiinteistöliiketoiminnan tiimiin ja raportoit kiinteistöjohtajalle.

Arvostamme kokemusta rakennuttamisesta sekä kiinteistöjen ylläpidon tuntemusta. Sinulla on hyvät projektien johtamisen taidot sekä kokemusta palveluiden ostamisesta ja kilpailutuksista. Katsot asioita kaupallisesta näkökulmasta, ja budjetointi ja investointien suunnittelu ovat sinulle tuttua. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja liikut mielelläsi asiakasrajapinnassa. Olet ratkaisuhakuinen, tartut toimeen ja haluat saada asioita aikaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja osaavien kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä vakaata ja vahvaa tuottoa hakevassa perheyhtiössä. Pääset mukaan rakentamaan Conficapin kiinteistöliiketoiminnan tulevaisuutta ja tuomaan oman panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Atte Köykkä ti 24.11. klo 14–16 ja to 26.11. klo 14–16, puh. 040 8211 043. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Irene Turakaiseen, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 1.12.2020 mennessä.