Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haemme ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen, asiakaskohteeseemme Porvooseen.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Työssäsi huolehdit taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä Nesteen jalostamon tehdasympäristössä, Porvoon Kilpilahdessa. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöautomaatiojärjestelmän hälytysten suorittaminen, sekä alueen kiinteistöjen tekniset kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä myös satunnaisesti päivystysvuoroja iltaisin ja viikonloppuisin.


Etsimämme henkilö omaa alan koulutuksen, kuten teknisen kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon, sekä useamman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Kokemus teknisestä kiinteistönhoidosta teollisuusympäristössä katsotaan eduksi. Lisäksi kokemus toiminnanohjausjärjestelmä Tampuurista, sekä kiinteistöautomaatiojärjestelmistä (Schneider ja/tai Siemens) ovat hyödyksi.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, positiivista asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn, sekä osaavan ja innostavan tiimin tuen.  ISS globaalina toimijana tarjoaa mahdollisuuksia myös erilaisille urapoluille. Tule mukaan rakentamaan oma urapolkusi!


Lähetä hakemuksesi CV:n kera 23.5.2021 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot