(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Kiinteistöalalla on osaaville tekijöille tilaa! Etsimme nyt tiimiimme sopivaa

 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa mutta olet tarvittaessa valmis myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Sinulta löytyy vähintään kiinteistöalan pohjakoulutus ja useamman vuoden kokemuksen kartuttama varma ote liikekiinteistöistä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Asiakaskohteen luonne edellyttää valitulta henkilöltä suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä. 

 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Kuulostaako sinulle sopivalta pestiltä? Älä suotta aikaile vaan lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta, sillä olemme valmiita lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.