(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Me poistamme taloilta eräpäivän – haluatko mukaan tekemään tärkeää työtä? Ammattilaistiimiimme pääkaupunkiseudulla etsii nyt 

 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA 

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tässä pestissä pääset viettämään päiviäsi asiakkaita vilisevässä kauppakeskusympäristössä kiinteistöhuollon sisätöitä tehden (toki toivomme, ettet kavahda myöskään ulkoilmaa). Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, jolloin joka toinen viikko on aamua ja toinen iltavuoroa. Viikonloppuvuorojakin pääset tässä työssä tekemään, joten siihen täytyy olla valmius noin kerran kuukaudessa.

 

Ketä etsimme? Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön. Pidät työstä, jossa kertyy askeleita päivän mittaan ja et pelkää fyysistäkään työtä. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistöhuollon tehtävistä. Alan koulutus on plussaa. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet päivittäin tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin. Koneajotaidosta saat plussaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja alan ammattilaisten verkoston. Meillä pääset osaksi hyvää työkööriä ja saat mukavan esimiehen. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.  

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä nettisivujemme kautta. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Mikko Lahtinen  vastaa kysymyksiisi arkisin p. 050 385 9348. Huomaathan, että itse hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.