(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme nyt

Teknisiä kiinteistönhoitajia pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Teknisenä kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat erilaiset LVIASK kunnossapito-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä,
- kiinteistöautomaation tuntemusta,
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta,
- asiakaspalveluhenkisyyttä,
- oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta työhön,
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä
- nuhteetonta taustaa asiakkaidemme luonteesta johtuen

Eduksi laskemme kokemuksen sähköisen huoltokirjan käytöstä sekä työturvallisuuskortin.

Tarjoamme:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

 Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antavat Nea Räsänen, puh. 0503733611 tai sähköpostilla nea.rasanen@aaltovoima.fi ja myyntipäällikkö Anni Koskela, puh. 0503230543 tai sähköpostilla anni.koskela@aaltovoima.fi

Yli satavuotisen taipaleensa aikana asiakkaastamme on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnit ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat heidän asiakkailleen tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. He palvelevat asiakkaitaan noin 3 600 työntekijän voimin kaikkialla Suomessa, Ruotsissa sekä Venäjällä, Pietarissa. Mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. He haluaa että heidän henkilöstö viihtyy, voivan hyvin ja kehitty yhydessä heidän kanssa. 

 

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.