(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Etsimme TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA Turkuun. 

Työpäiväsi täyttyvät erilaisista kiinteistönhuollon tehtävistä, kuten huoltokirjojen ylläpidosta, ulkoalueiden hoidosta, teknisten järjestelmien käytöstä ja huollosta. 


Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aurinkoisen palveluasenteen omaava. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taidon lisäksi ajantasaisia IT-taitoja sekä B-ajokorttia. 

Tarjoamme vakituisen työn, jota tehdään päivystystä lukuun ottamatta arkisin päivätyönä. Tehtävässä sinua tukee ammattitaitoisen esimiehen lisäksi tiimi, joka auttaa aina tarvittaessa. Tuemme hyvinvointiasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Jos olet valmis hyppäämään ammattitaitoiseen porukkaamme, niin täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 5.7.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -