(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme nyt ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA Itä-Uudellemaalle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalveluissa tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ylläpitokokonaisuuksia, jotka sisältävät mm. huolto-, hoito-, modernisointipalveluja, joissa näkyy ammattitaito sekä asiakaslähtöinen palvelu. Toiminnassamme korostamme energia- ja kustannustehokkuutta sekä ennakointia.

Tässä tehtävässä vastaat teknisesti vaativista pellettilämmittämien hoito- ja huoltotöistä sekä vikakorjauksista ja vuosihuolloista. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu normaaleja kiinteistönhuollon tehtäviä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään arkisin sekä satunnaisesti viikonloppupäivystyksinä.

Edellytämme kokemusta monipuolisista kiinteistöhoidon teknisistä tehtävistä ja kiinteistönhuollon perus- tai ammattitutkintoa sekä LVI-alan tai sähköalan perustutkinto katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös työn kautta hankitut taidot erilaisten työtehtävien hallinnasta. Tehtävän hoitaminen vaatii joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme ajantasaisia IT-taitoja ja huoltokirja tuntemusta, suomen ja englannin kielen taitoa ja B-ajokorttia. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuus selvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme mielenkiintoisen ja vakaan työsuhteen, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!

Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.03.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -