(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Etsimme nyt TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Helsinkiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Teknisenä kiinteistönhoitajana huolehdit kiinteistöautomaatiosta, erilaisten huoltotöiden tilauksista ja lakisääteisistä määräaikaiskokeista. Lisäksi hoidat pienet korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Vastaat myös kiinteistön ulkoalueiden hoidosta, roskakierroksista sekä talvisin käsilumitöistä ja hiekoituksesta.  

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15 välille mutta toivomme, että olet joustava työaikojen suhteen ja valmis osallistumaan myös päivystykseen. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan ammattikoulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä kiinteistöliiketoiminnan parista. Odotamme sinulta myös hyvää IV-järjestelmien- ja talotekniikan prosessien tuntemusta. Edellytämme osaamista erilaisista järjestelmistä (esimerkiksi. Trend, Atmostech,Fidelix, Siemens, Computec, TAC). Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -