(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
Haemme nyt ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen.  Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Työssäsi huolehdit sähköasentajan sekä taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä isossa asiakkuudessamme  Oulun alueella. Tehtäviisi kuuluu kiinteistön sähköasennukset sekä erilaiset kunnossapito- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työaika on arkipäivisin klo 7-16. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme hakijalta sähköasentajan pätevyyttä. Myös työturva-, tieturva- ja tulityökortti sekä EA-kurssit katsomme eduksesi.  Myös aikaisempi työkokemus taloteknisestä kiinteistönhoidosta sekä toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttöä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.10.2019.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -