(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Etsimme TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA Lappeenrantaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.


Työssäsi huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä eri asiakaskohteissamme Lappeenrannan alueella. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalien kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävien lisäksi kulunvalvontaa, paloilmoittimien- , sprinkler-laitteistojen-huolto sekä kiinteistöautomaatioon liittyviä tehtäviä ja IV-huoltoja. Työaika sijoittuu arkipäivisile klo 06–16 välille, mutta toivomme, että olet valmis osallistumaan myös päivystykseen. 


Edellytämme soveltuvaa alan koulutusta (kiinteistönhoitajan perus- tai ammattitutkinto) sekä alan työkokemusta mielellään vähintään kolmen vuoden ajalta. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, koneajotaitoa, maailmanluokan asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tarvitset ajantasaiset IT-taidot ja pystyt käyttämään sähköisiä kiinteistönhoidon järjestelmiä ja sisäistämään tarvittaessa uusia. Lisäksi tarvitset työssäsi B-ajokorttia, oman auton käyttömahdolisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vahvaa peruskuntoa. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.


Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi mielenkiintoiset asiakaskohteet ja itsenäisyyttä. Pääset päivittäin haastamaan omaa ammattitaitoasi ja tueksesi saat iloisen ja reilun esimiehen lisäksi ammattitaitoisen tiimin. ISS Palvelut tarjoaa henkilöstölleen erinomaiset koulutus- ja kehitysmahdollisuudet ja tukee hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 


Kiinnostuitko? Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 15.7.2019. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -