(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsimme nyt TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA Vantaalle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteemme monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä ammattilaisen ottein. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystysrinkiin.

Toivomme, että sinulta löytyy kiinteistöhuollon ammattitutkinto ja työkokemusta vastaavista tehtävistä kolmen vuoden ajalta. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset sähköiset huoltokirjat. Luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen ja innostut työstäsi yhä uudelleen. Työssä tarvitaan ajokorttia. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tutustu enemmän ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa työskentelyyn tästä linkistä.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule mukaan on matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi! Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.8.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.- ISS on savuton työpaikka -