(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Laatutakuu-yrittäjä K. Fogelberg Oy hakee kokoaikaista KIINTEISTÖNHOITAJAA Helsingin Kalasatamassa ja Herttoniemenrannassa sijaitseviin kohteisiin.

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä eri asiakaskohteissamme. Tehtäviisi kuuluu päivittäiset kiinteistönhuollon tehtävät, kuten talotekniikan hoitaminen, pienkorjaukset ja myös tärkeänä osana kiinteistöjen ulkotyöt.

Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-16 välisenä aikana, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen, etenkin lumisateiden aikaan.

Edellytämme kiinteistönhoitajan ammatti- tai perustutkintoa tai vastaavaa osaamista kiinteistönhoidon tehtävistä. Sinulla on jo mahdollisesti teknistä osaamista tai ainakin haluat oppia niitä, ja ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden työssäsi. B-ajokortti on välttämätön. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn hyvin johdetun yhtiön palveluksessa sekä kunnollisen perehdytyksen tehtäviin ja kohteisiin ja osaavan tiimin tuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus yhteystietoineen, ja josta ilmenee työkokemuksesi ja koulutuksesi sekä palkkatoiveesi kim.fogelberg@laatutakuuketju.fi. Älä jää turhaan aikailemaan, vaan lähetä hakemus mahdollisimman pian viimeistään kuitenkin 2.6.2019 mennessä.

Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana ja paikan täytämme heti sopivan hakijan löytyessä.