(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Leppävaaraan

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työssäsi teknisenä kiinteistönhoitajana huolehdit vaativan asiakaskohteemme kiinteistöjen monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Työkohde on uusi toimistokiinteistö, jossa on käytetty paljon uusinta tekniikkaa, mm. aurinkosähköjärjestelmä. Tehtävä edellyttää kiinteistöautomaation ja huoltokirjan käyttämistä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3-4 vuoden ajalta ja etenkin vahvaa teknistä osaamista. Menestyminen tehtävässä edellyttää alan koulutusta, esim. kiinteistöhuollon perus-/ammattitutkintoa tai LVIS-asentaja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 7-15 välille, mutta työhön kuuluu myös päivystystä, jolloin ilta- sekä viikonlopputöitä on tiedossa päivystysringissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää asennetta, sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.1.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -