(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Kiinteistöalalla on osaaville tekijöille tilaa! Etsimme nyt tiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Lappeenrannan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä. Töitä paiskitaan niin arkisin päivävuoroissa kuin myös iltaisin ja viikonloppuisin tarvittaessa. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulta löytyy vähintään kiinteistöalan pohjakoulutus ja useamman vuoden kokemuksen kartuttama varma ote liikekiinteistöistä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.